Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jó oldik

 

 

Itt a legjobb oldik vannak + lesznek.

 

 


 

Ezt az oldalt egy kedves barátom D.P csinálta! Most éppen átváltott EMO stílusra! Nézd meg gyorsan az oliját! Minden jót felrakott rá. és ha mégsem csak írj neki és felrakja!

Katt a linkre! http://www.great.eoldal.hu/

 

Ha szereted Katy Perry-t vagy Miley Cyrus-t, vagy akár mind2t egyszerre akkor muszáj megnéznek ezt az oldit! A szerky ugyan az mind2 oldinál, és persze jól megcsinálta az oldikat!

 

Katt a linkre! http://www.katyperryfan.eoldal.hu/

vagy erre a linkre! http://www.milz4ever.eoldal.hu/

 

 

Akarsz édes kis PANDÁKAT nevelni? Akkor nézz fel erre az oldira, ami napról napra újul, és soha nem lehet megunni! Igaz, nem magyar, de attól még egyáltalán nem rossz!

Van ott fagyizó, disco, hawaii sziget, város, saját ház neked, ....

Regisztrálj és próbáld ki!

 

Katt a linkre! http://www.pandanda.com/

 

Biztosan te is ismered a FARMERAMA-t! Nem? Akkor muszáj lesz regisztrálnod erre az őrült farmos játékra, ami már díjakat is nyert! Ne habozz regisztrálj!

 

Katt a linkre! http://www.farmerama.com/

 

 

Aki utálja Vanessa Hudgens-t az rögtön nézze meg ezt az oldalt! Volt egy másik is, de az felújult, és ez az újított változata a réginek! Nagyon jó, sőt.. A legjobb ANTI Vanessa Hudgens-es oldi a világon!

 

Katt a linkre! http://antinessa-web.mlap.hu/

 

Szép iniciálé betüket kerestem még valamikor, nem tudom pontosan hogy mikor! xD De a lényeg az, hogy ezen az oldalon megtaláltam a legszebb vörös márvány betűket! :D Itt minden érdekesség megvan, ami csak kell! Művészet, tánc stb. ...  Szóval KATT a linkre!

Katt a linkre! http://caesarom.lapunk.hu

Ha te is szeretnéd, hogy az oldid kint legyen, csak írj a Guestbook-ba ( vendégkönyvbe ) és én kiteszem ide, ha elég jó az oldid!!!

CSS Codes